Bij Kleinevriendjes.nl staan we voor een goede en persoonlijke service.

Je kunt er dan ook vanuit gaan dat wij onze uiterste best zullen doen om onze producten zo snel en zorgvuldig mogelijk bij je thuis te krijgen.

De producten die je op onze site koopt worden netjes via de post bij u thuisbezorgd. Je kunt uit gaan van een levertijd van maximaal 2 werkdagen. Mocht een product niet voorradig zijn, dan nemen we direct contact met je op. Voor producten zonder een persoonlijke opdruk of borduring hanteren we een bedenktijd van 14 dagen en kun je zonder opgave van reden de producten aan ons retour sturen. Vanzelfsprekend is dit alleen mogelijk als het product compleet en in originele staat is. Je betaalt dan enkel de porti kosten voor het pakketje. Op het moment dat we het product retour ontvangen hebben, dan boeken we het bedrag van het product terug op je rekening.

Hebben we volgens je specificaties een product gemaakt, zoals een naamsborduring op een van onze producten, dan is het niet mogelijk dit product te retourneren. Het is voor ons namelijk onmogelijk om dit product alsnog te verkopen. Vanzelfsprekend staan we voor onze kwaliteit en als het product niet in orde is zullen we dit voor je herstellen. De kosten voor retourverzending zijn dan voor onze rekening. Graag hebben we in dit geval via info@kleinevreindjes mailcontact voordat je het product terugstuurt.

Ons retouradres:
Kleine Vriendjes
Zuiderloswal 2B
1216 CJ  Hilversum