Koffertje met naam

Gaat de kleine een uit nachtje logeren, of een weekendje weg? Dan is een koffer de perfecte oplossing om alle belangrijke spulletjes mee te vervoeren. Want wat de bestemming ook is, je kindje zal de nodige spulletjes mee moeten nemen. Het hebben van een eigen koffertje is dan natuurlijk wel zo leuk. Kleine Vriendjes heeft een ruim aanbod leuke koffers. En door de verschillende thema┬┤s, designs en kleuren is er voor ieder wat wils.

De mooiste koffertjes

Onze Kinderkoffertjes zijn niet alleen erg geschikt voor uitstapjes. Ook als decoratie op de kinderkamer zijn ze ontzettend tof. In de koffer kun je de leukste spulletjes van de kleine bewaren, zodat de koffertjes een mooie herinnering vormen aan de belangrijke kindertijd. Daarnaast bieden ook de optie om er ook een passende afbeelding bij de doen, hierdoor wordt het bedrukte koffertje extra speciaal.

Koffers met inhoud

De koffers van Kleine Vriendjes zijn niet alleen zeer leuk voor je eigen kindje, maar ook om cadeau te geven. Zo hebben we diverse cadeaukoffers, die ontzettend gaaf zijn als kraamcadeau. Neem bijvoorbeeld de schattige koffertjes met een T-shirt en een knuffeltje. Een kraampakket met een koffertje kan uitgebreidt worden met verschillende artikelen, zoo is er voor elk budget een origineel kraamkado. Op verschillende items kan de naam van het kindje worden geborduurd, waardoor je een zeer persoonlijk cadeau in handen hebt.